Dones economistes de la Facultat d'Economia i Empresa

El 4 de maig de 2022 la Facultat d'Economia i Empresa mostra una exposició itinerant de Dones Economistes que ha preparat el Col·legi d'Economistes de Catalunya. En el mateix acte es farà la presentació de la Janet Yellen, la Dona Economista del curs 2021-2022 escollida per la Facultat.

L'acte es realitzarà a les 13.15 h davant l'entrada principal de la Biblioteca de Ciències Socials, on estarà ubicada l'exposició fins a finals de maig. Hi participaran la Degana de la Facultat, Judith Panadès, la Vicedegana del Col·legi D'Economistes, Àngels Fitó, i el President de la Societat Catalana d'Economia, Eduard Arruga.

La Biblioteca de Ciències Socials també ha volgut retre homenatge a la Janet Yellen i a la Claudia Goldin (escollida per la Facultat el curs 2020-2021) amb una exposició bibliogràfica presencial i virtual, seguint així la tradició iniciada l'any 2020, quan es va fer una exposició amb les tres primeres economistes triades per la Facultat: Exposició Dones en les ciències socials: economia.